Design/reDesign site web

Soluția Afacerii Tale!

O carte de vizită digitală!

Procesul de creare al unui site fie el de prezentare, magazin online sau orice alt sistem personalizat, cu noi, este unul foarte simplu deoarece scopul nostru principal este ca afacerea ta să se dezvolte, să fie vizibilă și totul să fie la un click distanță.

Soluţiile noastre sunt abordabile ca preț, nu numai pentru firmele mari, lucrăm cu orice tip de societate sau persoană fizică oferind aceeași calitate și stabilitate in dezvoltarea proiectului.

Creăm site-uri web cu adevărat excepţionale care se remarcă prin tehnologia pe care o folosim în crearea acestuia. Site-urile noastre îi vor provoca pe vizitatori, le va oferi o experienţă nouă prin care le va trezi interesul printr-un conţinut grafic bogat, animaţii, sunete şi elemente interactive.

1. Realizarea schiţei grafice UI & UX

Experiența utilizatorilor

In procesul de creare a unui site web se acorda o foarte mare atentie proceselor:

  1. UI (user-interface)
  2. UX (user-experience)

Astfel vom oferi utilizatorilor o experiență de navigare care să le stârnească interesul generând: vânzări, click-uri sau read content totul în funcție de tipul proiectului.

Analizarea competitiei, inovatie in design, armonizarea tuturor elementelor grafice, texte si link-uri sunt și ele o parte importantă al acestui proces pe care punem accent foarte mult, dar totul fiind în funcție de tipul proiectului: magazin online, site de prezentare, forum-uri, blog-uri personale, etc…

Site-urile realizate de noi sunt compatibile cu toate browserele şi cu toate sistemele de operare astfel că puteţi fi siguri că vizitatori vor putea naviga pe site-ul dumneavoastră indiferent de configuraţia calculatorului sau.

2. Responsive, adaptarea conţinutului în funcție de dispozitiv

Mobile, Desktop, Tabletă

Studiile arată ca 86%(insse.ro) dintre utilizatorii de internet se conectează online de pe telefonul mobil astfel avem neovie de un design care să mențină acel design plăcut și să mențină experiența utilizatorilor(UI & UX) la același nivel.

Design-ul siteului va responsive, adică va avea capacitatea să-și adapteze designul paginilor în funcție de rezolutia ecranului – desktop, laptop, tableta, telefon fără a suferi degradari, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta excelenta de navigare.

Din experiența noastră am constatat că siteurile accesate de pe mobil au rata de success pentru a realiza o acțiune(vânzare, click sau read content) mult mai mare decât alte dispozitive, morivul principal fiind design-ul curat care se creează în momentul accesării siteului.

3. Setarea panoului de administrare

Setare, îndrumare, training

Continutul de pe site-ul creat este editabil, atât ca text cât și ca design astfel orice imagine, sectiune grafică, spațiere este editabilă sau configurabil după caz din panoul de control

Pentru a nu depinde în totalitate de serviciile noastre oferim training personalizat imediat ce avem setate toate elementele website-ului astfel orice membru al echipei tale desemnat poate face modifcări in site.

Configurăm pluginuri/module care să faciliteze modalitatea de editare în backend.