Despre noi

Vă prezentăm compania noastră pentru ca lucrăm mereu transperent.

De ce să lucrezi cu noi ?

Realizare, dezvoltare și optimizare site web

Realizăm site-uri web care îmbină perfect designul cu funcţionalitatea oferind o experienţă deosebită utilizatorilor atât ăn frontend dar și în backend prin multitudinea de opțiuni și posibilitățile de costumizare al siteului .

Aplicațiile web sunt cele mai prezinte în anul 2021 fiind cele mai eficiente atât în internet cât si intr-o rețea proprie(intranet) dând posibilitatea afacerilor să-şi mărească capacitatea de dezvoltare, producție și eficiență dar și în competiţiile cu alte firme, aceste aplicații pot fi create și dezvoltate de noi.

Suntem plini de încredere pentru că mereu ascultăm, propunem, creăm şi venim mereu cu soluţii care să dezvolte afacerea ta. Suntem partenerii clienţilor noştri în toate proiectele încredinţate venind mereu cu soluții complete și fiabile la timp pentru că mereu scopul nostru este să vă vedem afacerea în mișcare.

lucrăm cu cele mai performante framework-uri

Wordpress, Boostrap

Dezvoltăm de la soluții simple WordPress, până la software complet personalizat bazat pe servicii cloud, site-uri web, aplicații mobile (iOS și Android) folosind mereu cele mai cunoscute framework-uri .

În anul 2021 recomandarea noastră este folosirea celui mai popular framework, WordPress, atât pentru siteuri de prezentare, magazin online sau orice altă platformă pentru compania dvs.

WordPress fiind unul dintre cele mai populare framework-uri oferă o multitudine de pluginuri care ajută dezvoltarea siteului sau aplicației .