4 plugin-uri SEO de top pentru WordPress (+ instrumente bonus)

Când construiți un site web WordPress , este vital să aveți la îndemână toate instrumentele potrivite pentru a ajuta în scrierea conținutului dvs., asta înseamnă să construiți o strategie SEO solidă. O modalitate relativ simplă de a realiza acest lucru este prin utilizarea pluginurilor SEO. Din fericire, există destul de puține pluginuri disponibile pentru WordPress care fac optimizarea site-ului dvs. pentru SEO foarte ușoară.

Să aruncăm o privire la unele dintre aceste plugin-uri SEO pentru WordPress, apoi v-om discuta despre câteva instrumente care vă vor ajuta în selectarea corectă a cuvintelor cheie și a urmăririi rezultatelor.

1. Yoast SEO

Primul pe lista noastră este Yoast SEO . Acest plugin WordPress este unul dintre cele mai populare, din motive foarte bine întemeiate. Acționează în totalitate pentru SEO pe pagină. Odată instalat, adaugă automat widget-uri la fiecare postare și pagină pe care le puteți utiliza pentru a adăuga titluri SEO, descrieri, atribuire de cuvinte cheie, precum și alte elemente. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a adăuga metadate Open Graph. În plus, îl puteți utiliza pentru a adăuga imagini de social media la fiecare postare împreună cu titluri și descrieri optimizate pentru fiecare platformă de social media. În cele din urmă, Yoast creează un sitemap XML pentru dvs. și poate fi utilizat pentru gestionarea redirecționărilor SEO. 

Sunt disponibile atât o versiune gratuită, cât și o versiune premium a pluginului.

2. SEOPress

O altă opțiune excelentă este SEOPress . Acest plugin acoperă multe dintre aceleași atribute ca Yoast prin adăugarea de câmpuri pentru personalizarea meta titlului, descrierii, conținutului social media, redirecționărilor și sitemap-urilor XML ale unei postări sau pagini. Cu toate acestea, interfața este puțin mai ușor de navigat, oferind totuși o gamă mai largă de opțiuni pentru dezvoltatorii experimentați. Acest plugin este disponibil și într-o versiune gratuită și premium.

3. All in One SEO Pack

O altă opțiune populară este pachetul SEO All in One . Acest plugin SEO pentru WordPress include un set complet de instrumente pe care le puteți implementa imediat pe site-ul dvs. web. Personalizați meta titlurile și descrierile; configurați un sitemap XML, creați sitemapuri pentru imagini și multe altele. De asemenea, este compatibil cu WooCommerce. Așa cum v-ați putea aștepta, versiunea premium a acestui plugin vine cu funcții suplimentare și permite un nivel mai mare de control asupra eforturilor de optimizare a site-ului dvs.

4. Rank Math

Ultimul plugin și cel mai NOU plugin SEO din această categorie pe care îl vom discuta aici este Rank Math . Acest plugin SEO WordPress este foarte ușor de utilizat și facilitează optimizarea postărilor și paginilor dvs. pentru motoarele de căutare și pentru social media. Utilizați expertul de configurare furnizat pentru a importa informații din alte plugin-uri SEO sau pentru a personaliza manual titlurile meta, descrierile și imaginile. Folosiți-l pentru a crea metadate Open Graph, un sitemap XML, pentru a vă integra în Google Search Console și multe altele.

Instrumente și alte resurse bonus

Deși accentul principal aici este pluginurile SEO pentru WordPress, ne-ar lipsi dacă nu am menționa cel puțin câteva alte instrumente care facilitează construirea unei strategii SEO cuprinzătoare.

  • KeywordTool.io : acest instrument simplu și simplu oferă sugestii de cuvinte cheie utilizând completarea automată Google. Este la fel de simplu pe cât de genial.
  • SEOQuake : această extensie de browser poate fi utilizată pentru a evalua un număr mare de variabile SEO pe pagină pentru orice site web pe care îl vizitați.
  • Ahrefs : instrumentele finale de cercetare ale concurenților. Ahrefs vă permite să vedeți de ce concurenții dvs. se clasează în funcție de cuvintele cheie, astfel încât să puteți planifica o strategie comparabilă.
  • SEMRush : aceste instrumente vă permit să urmăriți performanța site-ului dvs., precum și să monitorizați concurenții, backlink-urile și multe altele.
  • Google Search Console : Ultima pe lista noastră, acest instrument vă permite să căutați cuvinte cheie și să monitorizați clasarea acestora pe orice site web pe care îl gestionați.
  • Bonus puteți urma cei 15 pași Google SEO de succes care ar putea avea un impact major asupra site-ul tău

Alegeți un plugin SEO WordPress și începeți clasarea

În cazul în care nu știați, să aveți o strategie SEO este imperativ pentru succesul oricărui site. Folosind un plugin WordPress SEO puteți obține cu ușurința rezultatele dorite cu un efort foarte mic.

Rezultatele vor merita mult prețul de admitere, ca să spunem așa.

A comentat “4 plugin-uri SEO de top pentru WordPress (+ instrumente bonus)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *