5 idei inteligente cum să crești numărul de clickuri în Google

Creșterea numărului de clikuri în Google este o sarcina grea pentru proprietarii de siteuri deaceea am ales sa prezint 5 idei inteligente cum să crești numărul de clickuri în Google,  fără a ne clasa în poziții de top, unul dintre cele mai minunte lucruri despre SEO.

De fapt, pentru a atrage clickuri nu trebuie să vă clasați în poziții de top trebuie doar să știți să corelați întotdeauna titlul articolului cu conținutul său, dar să vorbim mai pe îndelete.

În primul rând:

1. Optimizarea Favicon

Sunt surprins că mai mulți oameni, proprietari de siteuri nu folosesc acestă tehnică de lucru. Google afișează favicoane în rezultatele căutării mobile și vă pot influența rata de clic dacă au un contrast ridicat, dacă sunt vizibile sau nu. Dacă aveți un favicon bun, puteți face câteva diferențe de puncte procentuale pentru că mereu faviconul va atrage atenția, fie prin recunoașterea marci/brandului de către utilizatori fie prin culorile/designul acestuia.

2. Optimizarea Breadcrumb

În timp ce ne optimizăm favicoanele, să aruncăm o privire la optimizarea secțiunii Breadcrumb. Google afișează breadcrumb-urile în rezultatele căutării atât pe desktop, cât și pe mobil. Acestea pot fi bogate, folosiți în special cuvinte cheie.  Acum Google uneori își crează singur breadcrumb-ul din multe alte cuvinte cheie sau pagini din siteul dvs. . Aceasta poate fi adresa URL, marcarea schemei dvs. sau chiar Breadcrumb-ul real al paginii.

Ceea ce doriți să faceți este să vă asigurați că Google afișează breadcrumb-ul pe care doriți să îl afișeze, folosind acele cuvinte cheie pe care le alegeți. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a vă asigura că aveți creat un breadcrumb pe pagina dvs format din linkuri, marcarea schemei și folosirea structuri URL al siteului dvs.

3. Descrierea META

Să optimizăm descrierea meta cu un conținut atractiv, de intenție care sa provoace curiozitatea, acesta nu este o tehnică nouă, dar Google a pus mereu accent pe acest lucru. Un studiu recent arată că 30% dintre site-urile web nici măcar nu folosesc meta descrieri asta pentru că Google a anunțat de curând că nu va prelua mereu descrierea paginii din meta descriere, dar dacă scriem o meta descriere bine elaborată, Google va prelua descrierea și îi poate obliga pe utilizatori să facă clic, asta înseamnă să folosești descrieri bogate în cuvinte cheie pe care oamenii le caută mereu.

4. Numere în titluri

Numerele a fost mereu și vor fi în continuare cele mai citite si atrăgătoare zone dintr-un text, eu personal, în general, îmi place acest lucru pe care îl testez întotdeauna în etichete, care de obicei produc rezultate destul de consistente.

Nu fă spam din asta. Nu-l includeți dacă nu are sens și nu-l falsificați. Dar dacă puteți include un număr în Titlu, Descriere sau cuvintele cheie, acesta va crește rata de clic pentru orice conținut trimis în Google

5. <Title> CANCAN

Titlturile Cancan au avut mereu success în motorul de căutare Google.ro, fie prin dorința utilizatorilor români de a afla cât mai multe despre o vedetă, despre un anumit lucru, obiect sau orice altceva, mai simplu spus ne plac BÂRFELE. Un exemplu de titlul cancan este SIMONA HALEP A ÎNVINS LIDERUL MONDIAL ÎN PRIMUL MECI DIN 2021. MESAJUL CARE A ÎMPĂRŢIT PUBLICUL ÎN DOUĂ, al celor de la SportStory.ro, în acest titlu putem observa cuvintele care te fac să dai click: LIDERUL MONDIAL, PRIMUL MECI DIN 2021, MESAJUL,  acestea sunt cuvintele care mereu au rata de click foarte mare în afișarea rezultatelor.

Folosind aceste tehnici ești aproape garantat că vei crește numărul de clickuri  în clasament și vei obține traficul pe care îl merită, pentru rezultate complete recomandăm cu tărie să urmați și cei 15 pași Google SEO de succes care ar putea avea un impact major asupra site-ul tău.

Bine, acestea sunt cele 5 idei inteligente sau sfaturi pentru 2021. Sper că v-a plăcut, daca considerați că acest articol a avut success în rezultatele dvs. împărtășiți rezultatele dvs.  în comentariile de mai jos cu link-ul articolului.

 

A comentat “5 idei inteligente cum să crești numărul de clickuri în Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *